Våra skribenter

bylinebild1

Padma Schrewelius är Grön opinions grundare och redaktör. Hon har tidigare arbetat som liberal ledarskribent samt krönikör på Dalarnas Tidningar, Vestmanland Läns Tidning, Liberala Nyhetsbyrån och Göteborgs-Posten. Padma driver den sexpositiva podcasten Sex+.

Kontakt: padma@gronopinion.com

(Padma är ledig. Anders är tf redaktör.)


Anders Nilsson är tillförordnad redaktör på Grön Opinion och har varit fritidspolitiker för Miljöpartiet. Han arbetar som psykolog är forskare i psykologi.

Kontakt: anders@gronopinion.com


Vladan1

Vladan Lausevic är Grön Opinions grundare och skribent. Han är en liberal samhällsdebattör med GAL-profil och har en master i europastudier. Han är inspirerad av olika framtidsinriktade idéer som futurism, teknikoptimism och transhumanism.  Vladan är också medarbetare för kultur- och samhällsmagasinet Opulens och driver podden Framtidsministeriet.

Kontakt: vladan@gronopinion.com

Tiemon Okojevoh är en av Grön Opinions stående skribenter. Han har en bakgrund som tjänsteman inom Miljöpartiet och sitter för närvarande bland annat i Stockholms kommunfullmäktige. Tiemon skriver i huvudsak om ideologiska knäckfrågor och har ett brinnande intresse för jämlikhet, integration och kriminalpolitik.


Grön opinion söker fler skribenter! Har du en text du vill skicka in för granskning så tveka inte.

Maila till info@gronopinion.com